UWV image

UWV
in het kort

Werken bij UWV is werken aan perspectief. Aan een gezamenlijk en zinvol doel, in meerdere opzichten.

Het betekent in de eerste plaats perspectief voor de klant die op ons is aangewezen. Maar ook perspectief voor de samenleving, met de minister als onze opdrachtgever. Perspectief voor jezelf, in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. En tenslotte perspectief voor UWV, dat zich als publieke dienstverlener wil bewijzen.

UWV is een organisatie met een maatschappelijke taak. Betrokken medewerkers in het hele land zetten zich dagelijks in op hun eigen werkterrein. Actief en vol overtuiging om klanten de beste dienstverlening te bieden.

De sociale zekerheid is al decennialang onderwerp van hervormingen. Sinds het ontstaan van UWV in 2001 is de organisatie dan ook continu in beweging. Dat vraagt om een klant- en resultaatgerichte instelling maar ook om medewerkers die niet bang zijn voor veranderingen.

Het maatschappelijke speelveld, de breedte van onze dienstverlening en de politieke context zorgen voor een veelzijdige werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontplooiing.

Omdat UWV een kennisintensieve organisatie is met uiteenlopende werkvelden, hebben we ook een variëteit aan functies: van verzekeringsartsen tot werkcoaches, ICT’ers, juristen en ondersteunende functies.

 

 

Vacatures

Security Analist image

Security Analist

Plaats: Amsterdam

Het UWV, wie kent het niet. Er zullen maar weinig mensen zijn die het UWV niet kennen. En iedereen heeft er een mening over. Maar als je samen met een jong team van vakexperts een bijdrage wil leveren aan de next level security van het applicatielandschap van een maatschappelijk relevante organisatie, dan is het UWV zeker een werkgever die je als Security Analist moet overwegen.

 

Lees verder
Pentester image

Pentester

Plaats: Amsterdam

Een belangrijke bijdrage leveren aan de beveiliging van zo’n 200 bedrijfsapplicaties, 1200 servers, 20.000 werkplekken en de drukstbezochte websites van de overheid? Als Pentester bij UWV zorg jij voor een goede beveiliging van de computersystemen, toepassingen en apps bij UWV. Het UWV is op zoek naar meerdere Pentesters die het Security Assessment Team willen versterken. Van junior tot senior.

 

Lees verder
Portfolio Manager image

Portfolio Manager

Plaats: Amsterdam

De complexiteit van de systemen terugbrengen terwijl je tegelijkertijd de informatievoorziening verbetert? Een haalbaar projectfolio en beheerste projectcyclus vormgeven? Als Portfoliomanager bij UWV maak jij je hard voor de juiste besteding van publiek geld aan IT projecten. Zo maak jij het verschil voor 19.000 collega’s en 1,2 miljoen Nederlanders.En UWV zoekt niet één, maar twee Portfoliomanagers. Namelijk een Portfoliomanager die de divisie Uitkeren komt versterken én een Portfoliomanager die aan de slag gaat bij de directie Handhaving.

 

Lees verder
Manager CIO Office image

Manager CIO Office

Plaats: Amsterdam

De leiding nemen als manager én op inhoud om het front-office van het UWV toekomstbestendig te maken? Als Manager CIO Office lever je een belangrijke bijdrage bij het verhogen van de efficiency en effectiviteit van de dienstverlening van het UWV.

 

Lees verder
Chief Digital Officer image

Chief Digital Officer

Plaats: Amsterdam

Chief Digital OfficerEen belangrijke bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van de digitale dienstverlening van een maatschappelijk relevante organisatie? Door je managementervaring en je kennis van het ontwikkelen van digitale dienstverlening en klantinteractie, zowel vanuit CX-/UX-, marketing- als technologieperspectief te combineren? Als Chief Digital Officer bij UWV speel je een essentiële rol bij de verdere digitalisering van de dienstverlening van dé UWV-divisie die het dichtst bij de cliënt opereert.

 

Lees verder
Data Architect image

Data Architect

Plaats: Amsterdam

Data Architect UWVInformatievraagstukken vertalen naar gegevensarchitecturen en gegevensbeleid door verschillende bedrijfsonderdelen hierover te adviseren? Bij één van de grootste digitale dienstverleners in overheidsland. Waar jij als Data Architect aan de slag kunt met 26 TB aan data? Gaat jouw bloed daar sneller van stromen?Bij UWV liggen momenteel mooie kansen voor niet één, maar twee Data Architecten. Om precies te zijn voor een Data Architect met een technische achtergrond én een Data Architect met een security achtergrond.

 

Lees verder
Business Architect UWV Data Archief image

Business Architect UWV Data Archief

Plaats: Amsterdam

Een belangrijke rol spelen bij de volledige transitie van de fysieke naar de digitale documentenstroom binnen UWV? Als Business Architect bij UWV geef jij richting aan de organisatorische en procesmatige impact van die transitie.

 

Lees verder
IT Architect UWV Data Archief image

IT Architect UWV Data Archief

Plaats: Amsterdam

Een belangrijke bijdrage leveren aan de transitie van de fysieke naar de digitale archivering van het UWV? Als IT Architect zorg jij dat een miljoen burgers en zo’n 18.000 medewerkers van het UWV 24×7 toegang hebben tot het digitale archief van het UWV.

 

Lees verder
Data Architect image

Data Architect

Plaats: Amsterdam

Informatievraagstukken vertalen naar gegevensarchitecturen en gegevensbeleid door verschillende bedrijfsonderdelen hierover te adviseren? En door mee te denken in grote veranderprojecten en het realiseren van informatieplannen? Dat kan. Als Data Architect bij het UWV.

 

Lees verder
IT Architect image

IT Architect

Plaats: Amsterdam

De verantwoordelijkheid voor het omzetten van het gedistribueerde legacy landschap van de divisie Sociaal Medische Zaken (SMZ) naar een geïntegreerd modern dashboard op je nemen? En de directie van deze divisie ondersteunen bij het moderniseren van de informatievoorziening? Als IT Architect bij de divisie SMZ lever je zo een belangrijke bijdrage om de dienstverlening aan de honderdduizenden arbeidsongeschikten en werkgevers in Nederland naar een hoger plan te brengen.

 

Lees verder

Routebeschrijving

UWV heeft 107 vestigingen. Telefonische contacten gaan via onze Klantcontactcentra. Het hoofdkantoor van UWV staat in Amsterdam en is gevestigd naast NS Station Sloterdijk. Het adres is La Guardiaweg 36-162.

MENU

HEBBES Personeel