UWV image

UWV
in het kort

Werken bij UWV is werken aan perspectief. Aan een gezamenlijk en zinvol doel, in meerdere opzichten.

Het betekent in de eerste plaats perspectief voor de klant die op ons is aangewezen. Maar ook perspectief voor de samenleving, met de minister als onze opdrachtgever. Perspectief voor jezelf, in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. En tenslotte perspectief voor UWV, dat zich als publieke dienstverlener wil bewijzen.

UWV is een organisatie met een maatschappelijke taak. Betrokken medewerkers in het hele land zetten zich dagelijks in op hun eigen werkterrein. Actief en vol overtuiging om klanten de beste dienstverlening te bieden.

De sociale zekerheid is al decennialang onderwerp van hervormingen. Sinds het ontstaan van UWV in 2001 is de organisatie dan ook continu in beweging. Dat vraagt om een klant- en resultaatgerichte instelling maar ook om medewerkers die niet bang zijn voor veranderingen.

Het maatschappelijke speelveld, de breedte van onze dienstverlening en de politieke context zorgen voor een veelzijdige werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontplooiing.

Omdat UWV een kennisintensieve organisatie is met uiteenlopende werkvelden, hebben we ook een variëteit aan functies: van verzekeringsartsen tot werkcoaches, ICT’ers, juristen en ondersteunende functies.

 

 

Vacatures

Bedrijfsarchitect image

Bedrijfsarchitect

Bijdragen aan een duurzame visie op architectuur en de ontwikkeling van een gigantisch applicatielandschap met ruim 1,2 miljoen gebruikers? Als Bedrijfsarchitect bij UWV werk je aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan de verdere modernisatie en professionalisering van de organisatie en de eigen dienstverlening.

 

Lees verder
Bedrijfsarchitecten image

Bedrijfsarchitecten

Plaats: Amsterdam

Meebouwen aan een applicatielandschap waar ruim 1,2 miljoen klanten gebruik van gaan maken? Zorgen dat dit landschap en de organisatie verbeterd worden en stabiel blijven? Als Bedrijfsarchitect bij het UWV werk je aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan de verdere modernisatie en professionalisering van de organisatie en de eigen dienstverlening.

 

Lees verder
Portfoliomanager image

Portfoliomanager

Plaats: Amsterdam

Richting geven aan een effectieve informatievoorziening? Zelf het strategisch startpunt vormgeven, dat vooraf gaat aan de portfolio van projecten, die jij gaat sturen en beheersen? Als Portfoliomanager bij het UWV WERKbedrijf maak jij je hard voor de juiste besteding van publiek geld aan IT projecten. Zo maak jij het verschil voor 19.000 collega’s en 1,2 miljoen Nederlanders.

 

Lees verder
Lead Architect Sociaal Medische Zaken image

Lead Architect Sociaal Medische Zaken

Plaats: Amsterdam

Lead Architect Sociaal Medische Zaken UWVDe verantwoordelijkheid voor de architectuur achter de digitale dienstverlening aan (partieel) arbeidsongeschikten en werkgevers in Nederland op je nemen? En de juiste balans tussen de dienstverlening, de bedrijfsprocessen, de organisatie-inrichting, de informatiehuishouding én de technologie creëren en behouden? Als Lead Architect bij de divisie Sociaal Medische Zaken (SMZ) van het UWV lever je daar een belangrijke bijdrage aan.

 

Lees verder
Lead Architect UWV WERKbedrijf image

Lead Architect UWV WERKbedrijf

Plaats: Amsterdam

De (digitale) dienstverlening aan honderdduizenden werkzoekenden en werkgevers naar een hoger plan brengen? Advies geven en ondersteuning bieden bij de modernisering van die dienstverlening en de informatiehuishouding? Vakinhoudelijke complexiteit combineren met maatschappelijk belang? In de rol van Lead Architect bij het WERKbedrijf van UWV lever je daar een belangrijke bijdrage aan

 

Lees verder
Lead Architect Gegevensdiensten image

Lead Architect Gegevensdiensten

Plaats: Amsterdam

Een belangrijke bijdrage leveren aan de architectuur achter de Nederlandse loonaangifteketen? Bij de Divisie Gegevensdiensten van UWV ben jij medeverantwoordelijk voor die architectuur. Je adviseert de directie, bemoeit je met een aantal stoere projecten en neemt de lead op je binnen het team van 10 IT – en Business Architecten. Zo lever jij een concrete bijdrage aan het terugdringen van de administratieve lasten voor alle burgers, bedrijven en gemeenten in Nederland.

 

Lees verder
Product Specialist KA/Werkplek image

Product Specialist KA/Werkplek

Plaats: Amsterdam

Zie jij het zitten om te zorgen dat 20.000 collega’s een optimale werkplek hebben? En wil je dit doen bij een van de grootste kantoorautomatiseringsomgevingen van Nederland? Vanuit het hoofdkantoor naast Station Amsterdam Sloterdijk geeft UWV jou de kans om als Product Specialist impact te genereren.

 

Lees verder
Applicatiebeheerder image

Applicatiebeheerder

Plaats: Amsterdam

Vanuit de afdeling ICT Services in Amsterdam zorgen 800 IT-medewerkers voor een optimale IT-infrastructuur voor de 18.000 UWV-medewerkers. Door veilige en betrouwbare informatiesystemen kunnen zij de burger een optimale dienstverlening bieden. Als Applicatiebeheerder ga jij voor de 800 IT-collega’s de IT doen. Uitdagend? Echt wel! Zij zijn namelijk stuk voor stuk kritische klanten met verstand van zaken. Durf jij het aan?

 

Lees verder
Information Security Officer image

Information Security Officer

Hé Information Security Officer! UWV als jouw nieuwe werkgever? Oké, misschien denk je er niet direct aan. Maar wat nou als wij jou vertellen dat jij daar verantwoordelijk wordt voor de bescherming van de gegevens van zo’n 1,4 miljoen klanten én 18.000 collega’s tegen cybercrime?Zet even je gedachten over je bonus en leaseauto aan de kant… dan is UWV zeker een werkgever die je moet overwegen als Information Security Officer!

 

Lees verder
IT Architect image

IT Architect

Plaats: Amsterdam

Ben jij goed in wat je doet? Dan liggen er mooie doorgroeikansen voor je in het verschiet. 1.300 medewerkers werken bij UWV aan de informatievoorziening. Als IT Architect val je onder Klant & Services, waar je contact hebt met verschillende stakeholders. Jouw expertise zet je in vanuit het hoofdkantoor naast station Amsterdam-Sloterdijk.

 

Lees verder

Routebeschrijving

UWV heeft 107 vestigingen. Telefonische contacten gaan via onze Klantcontactcentra. Het hoofdkantoor van UWV staat in Amsterdam en is gevestigd naast NS Station Sloterdijk. Het adres is La Guardiaweg 36-162.

MENU

HEBBES Personeel