UWV image

UWV
in het kort

Werken bij UWV is werken aan perspectief. Aan een gezamenlijk en zinvol doel, in meerdere opzichten.

Het betekent in de eerste plaats perspectief voor de klant die op ons is aangewezen. Maar ook perspectief voor de samenleving, met de minister als onze opdrachtgever. Perspectief voor jezelf, in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. En tenslotte perspectief voor UWV, dat zich als publieke dienstverlener wil bewijzen.

UWV is een organisatie met een maatschappelijke taak. Betrokken medewerkers in het hele land zetten zich dagelijks in op hun eigen werkterrein. Actief en vol overtuiging om klanten de beste dienstverlening te bieden.

De sociale zekerheid is al decennialang onderwerp van hervormingen. Sinds het ontstaan van UWV in 2001 is de organisatie dan ook continu in beweging. Dat vraagt om een klant- en resultaatgerichte instelling maar ook om medewerkers die niet bang zijn voor veranderingen.

Het maatschappelijke speelveld, de breedte van onze dienstverlening en de politieke context zorgen voor een veelzijdige werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontplooiing.

Omdat UWV een kennisintensieve organisatie is met uiteenlopende werkvelden, hebben we ook een variëteit aan functies: van verzekeringsartsen tot werkcoaches, ICT’ers, juristen en ondersteunende functies.

 

 

Vacatures

Information Security Officer image

Information Security Officer

Plaats: UWV Amsterdam

Als Information Security Officer denk je misschien niet direct aan het UWV als jouw nieuwe werkgever. Maar wat als wij jou vertellen dat je daar verantwoordelijk bent voor het bepalen en bewaken van het privacy- en informatiebeveiligingsbeleid van het hele UWV? Daardoor breng je de complexiteit van de systemen terug, zowel binnen het UWV als in de samenwerking met de Gemeenten. En daarmee het werk van alle UWV’ers en voor hun 1,4 miljoen klanten verbeteren.

 

Lees verder
Applicatiebeheerder image

Applicatiebeheerder

Plaats: UWV Amsterdam

Durf jij de verantwoordelijkheid aan om voor 1.300 collega’s de IT zo te regelen dat zij optimaal hun werk kunnen doen? Want als zij dat kunnen doen, beschikken de bijna 20.000 medewerkers van het UWV over veilige en betrouwbare systemen, die ze nodig hebben voor een optimale dienstverlening aan de Nederlandse burger.

 

Lees verder
Enterprise Security Architect image

Enterprise Security Architect

Plaats: UWV Amsterdam

Als je een ervaren Enterprise Security Architect bent en je wilt bemoeien met stoere projecten, is het UWV vast niet de werkgever die bovenaan het werkgeverslijstje staat. Think again, want waar anders kun je het inkomen verzekeren van 1,4 miljoen Nederlanders bij wie het even tegenzit? En tegelijkertijd een veilig netwerk ontwerpen en bouwen tussen 27 UWV kantoor, 395 Nederlandse Gemeentes en met de Nederlandse Overheid? Nou?

 

Lees verder
Coördinator Informatiebeveiliging en Privacy image

Coördinator Informatiebeveiliging en Privacy

Plaats: Amsterdam

Een belangrijke bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering en bescherming van bedrijfs- en persoonsgegevens? Bij één van de grootste maatschappelijke organisaties van Nederland? Dat kan. Als Coördinator Informatiebeveiliging en Privacy bij UWV in Amsterdam.

 

Lees verder
Security Analist image

Security Analist

Plaats: Amsterdam

Het UWV, wie kent het niet. Er zullen maar weinig mensen zijn die het UWV niet kennen. En iedereen heeft er een mening over. Maar als je samen met een jong team van vakexperts een bijdrage wil leveren aan de next level security van het applicatielandschap van een maatschappelijk relevante organisatie, dan is het UWV zeker een werkgever die je als Security Analist moet overwegen.

 

Lees verder
Pentester image

Pentester

Plaats: Amsterdam

Een belangrijke bijdrage leveren aan de beveiliging van zo’n 200 bedrijfsapplicaties, 1200 servers, 20.000 werkplekken en de drukstbezochte websites van de overheid? Als Pentester bij UWV zorg jij voor een goede beveiliging van de computersystemen, toepassingen en apps bij UWV. Het UWV is op zoek naar meerdere Pentesters die het Security Assessment Team willen versterken. Van junior tot senior.

 

Lees verder
Data Governance Manager image

Data Governance Manager

Plaats: Amsterdam

De dienstverlening aan 1,2 miljoen Nederlanders, waar het even tegenzit, efficiënt en betrouwbaar maken, terwijl je tegelijkertijd zorgt dat data binnen de organisatie gaat leven. Als Data Manager bij UWV lever je zo een enorme bijdrage aan de verbetering van de betrouwbaarheid en efficiëntie in het gebruik van data en de verbetering van de interne informatievoorziening en de externe dienstverlening.

 

Lees verder
Portfolio Manager image

Portfolio Manager

Plaats: Amsterdam

De complexiteit van de systemen terugbrengen terwijl je tegelijkertijd de informatievoorziening verbetert? Een haalbaar projectfolio en beheerste projectcyclus vormgeven? Als Portfoliomanager bij UWV maak jij je hard voor de juiste besteding van publiek geld aan IT projecten. Zo maak jij het verschil voor 19.000 collega’s en 1,2 miljoen Nederlanders.En UWV zoekt niet één, maar twee Portfoliomanagers. Namelijk een Portfoliomanager die de divisie Uitkeren komt versterken én een Portfoliomanager die aan de slag gaat bij de directie Handhaving.

 

Lees verder
Manager CIO Office image

Manager CIO Office

Plaats: Amsterdam

De leiding nemen als manager én op inhoud om het front-office van het UWV toekomstbestendig te maken? Als Manager CIO Office lever je een belangrijke bijdrage bij het verhogen van de efficiency en effectiviteit van de dienstverlening van het UWV.

 

Lees verder
Chief Digital Officer image

Chief Digital Officer

Plaats: Amsterdam

Chief Digital OfficerEen belangrijke bijdrage leveren aan het toekomstbestendig maken van de digitale dienstverlening van een maatschappelijk relevante organisatie? Door je managementervaring en je kennis van het ontwikkelen van digitale dienstverlening en klantinteractie, zowel vanuit CX-/UX-, marketing- als technologieperspectief te combineren? Als Chief Digital Officer bij UWV speel je een essentiële rol bij de verdere digitalisering van de dienstverlening van dé UWV-divisie die het dichtst bij de cliënt opereert.

 

Lees verder

Routebeschrijving

UWV heeft 107 vestigingen. Telefonische contacten gaan via onze Klantcontactcentra. Het hoofdkantoor van UWV staat in Amsterdam en is gevestigd naast NS Station Sloterdijk. Het adres is La Guardiaweg 36-162.

MENU

HEBBES Personeel