UWV image

UWV
in het kort

Werken bij UWV is werken aan perspectief. Aan een gezamenlijk en zinvol doel, in meerdere opzichten.

Het betekent in de eerste plaats perspectief voor de klant die op ons is aangewezen. Maar ook perspectief voor de samenleving, met de minister als onze opdrachtgever. Perspectief voor jezelf, in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. En tenslotte perspectief voor UWV, dat zich als publieke dienstverlener wil bewijzen.

UWV is een organisatie met een maatschappelijke taak. Betrokken medewerkers in het hele land zetten zich dagelijks in op hun eigen werkterrein. Actief en vol overtuiging om klanten de beste dienstverlening te bieden.

De sociale zekerheid is al decennialang onderwerp van hervormingen. Sinds het ontstaan van UWV in 2001 is de organisatie dan ook continu in beweging. Dat vraagt om een klant- en resultaatgerichte instelling maar ook om medewerkers die niet bang zijn voor veranderingen.

Het maatschappelijke speelveld, de breedte van onze dienstverlening en de politieke context zorgen voor een veelzijdige werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontplooiing.

Omdat UWV een kennisintensieve organisatie is met uiteenlopende werkvelden, hebben we ook een variëteit aan functies: van verzekeringsartsen tot werkcoaches, ICT’ers, juristen en ondersteunende functies.

 

 

Vacatures

Business Architect UWV Data Archief image

Business Architect UWV Data Archief

Plaats: Amsterdam

Een belangrijke rol spelen bij de volledige transitie van de fysieke naar de digitale documentenstroom binnen UWV? Als Business Architect bij UWV geef jij richting aan de organisatorische en procesmatige impact van die transitie.

 

Lees verder
IT Architect UWV Data Archief image

IT Architect UWV Data Archief

Plaats: Amsterdam

Een belangrijke bijdrage leveren aan de transitie van de fysieke naar de digitale archivering van het UWV? Als IT Architect zorg jij dat een miljoen burgers en zo’n 18.000 medewerkers van het UWV 24×7 toegang hebben tot het digitale archief van het UWV.

 

Lees verder
Data Architect image

Data Architect

Plaats: Amsterdam

Informatievraagstukken vertalen naar gegevensarchitecturen en gegevensbeleid door verschillende bedrijfsonderdelen hierover te adviseren? En door mee te denken in grote veranderprojecten en het realiseren van informatieplannen? Dat kan. Als Data Architect bij het UWV.

 

Lees verder
IT Architect Sociaal Medische Zaken image

IT Architect Sociaal Medische Zaken

Plaats: Amsterdam

De verantwoordelijkheid voor het omzetten van het gedistribueerde legacy landschap van de divisie Sociaal Medische Zaken (SMZ) naar een geïntegreerd modern dashboard op je nemen? En de directie van deze divisie ondersteunen bij het moderniseren van de informatievoorziening? Als IT Architect bij de divisie SMZ lever je zo een belangrijke bijdrage om de dienstverlening aan de honderdduizenden arbeidsongeschikten en werkgevers in Nederland naar een hoger plan te brengen.

 

Lees verder
Data Engineer image

Data Engineer

Plaats: Amsterdam

Een bijdrage leveren aan een organisatie die, nu meer dan ooit, maatschappelijk relevant is door algoritmes om te bouwen die zorgen dat fraude met publiek geld wordt voorkomen. Als Data Engineer bij UWV werk je aan een samenleving waarin iedereen kan mee doen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan de juiste besteding van belastinggeld.

 

Lees verder
Process Mining Consultant image

Process Mining Consultant

Met een nieuw team process mining toepassen op een serieus grote database (26 TB aan data en event logs)? Als Process Mining Consultant bij het UWV lever je een bijdrage aan het verbeteren van de bedrijfsvoering van het UWV, terwijl je tegelijkertijd werkt aan een samenleving waarin iedereen kan mee doen.

 

Lees verder
Bedrijfsarchitect image

Bedrijfsarchitect

Bijdragen aan een duurzame visie op architectuur en de ontwikkeling van een gigantisch applicatielandschap met ruim 1,2 miljoen gebruikers? Als Bedrijfsarchitect bij UWV werk je aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan de verdere modernisatie en professionalisering van de organisatie en de eigen dienstverlening.

 

Lees verder
Bedrijfsarchitecten image

Bedrijfsarchitecten

Plaats: Amsterdam

Meebouwen aan een applicatielandschap waar ruim 1,2 miljoen klanten gebruik van gaan maken? Zorgen dat dit landschap en de organisatie verbeterd worden en stabiel blijven? Als Bedrijfsarchitect bij het UWV werk je aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan de verdere modernisatie en professionalisering van de organisatie en de eigen dienstverlening.

 

Lees verder
Portfoliomanager image

Portfoliomanager

Plaats: Amsterdam

Richting geven aan een effectieve informatievoorziening? Zelf het strategisch startpunt vormgeven, dat vooraf gaat aan de portfolio van projecten, die jij gaat sturen en beheersen? Als Portfoliomanager bij het UWV WERKbedrijf maak jij je hard voor de juiste besteding van publiek geld aan IT projecten. Zo maak jij het verschil voor 19.000 collega’s en 1,2 miljoen Nederlanders.

 

Lees verder
Lead Architect Sociaal Medische Zaken image

Lead Architect Sociaal Medische Zaken

Plaats: Amsterdam

Lead Architect Sociaal Medische Zaken UWVDe verantwoordelijkheid voor de architectuur achter de digitale dienstverlening aan (partieel) arbeidsongeschikten en werkgevers in Nederland op je nemen? En de juiste balans tussen de dienstverlening, de bedrijfsprocessen, de organisatie-inrichting, de informatiehuishouding én de technologie creëren en behouden? Als Lead Architect bij de divisie Sociaal Medische Zaken (SMZ) van het UWV lever je daar een belangrijke bijdrage aan.

 

Lees verder

Routebeschrijving

UWV heeft 107 vestigingen. Telefonische contacten gaan via onze Klantcontactcentra. Het hoofdkantoor van UWV staat in Amsterdam en is gevestigd naast NS Station Sloterdijk. Het adres is La Guardiaweg 36-162.

MENU

HEBBES Personeel