Een totaal andere kijk op werving & selectie

Werving & selectie kan veel transparanter. Met dat idee in het achterhoofd is HEBBES Personeel in 2006 opgericht. Al onze medewerkers hebben veel ervaring in recruitment, consultancy en contract management bij kleine én grote organisaties. Wat ze gemeen hebben, is het idee dat zaken beter kunnen als het gaat om het zoeken en werven van nieuw personeel. En betaalbaarder.

Proactief arbeidsmarkt platform
Met ons platform combineren wij een groot bereik met de lekkerste sollicitatie ervaring en een efficiënt proces. Zo maken we iedereen blij, van opdrachtgever tot kandidaat en onszelf. Onze ambitie is te blijven innoveren op het gebied van recruitment, uiteraard met toegevoegde waarde.

Vaste lage kosten
Bij een HEBBES campagne betaalt u niet voor het vervullen van uw vacatures, maar voor onze inspanningen. In 2006 waren wij de eerste in Nederland met dit model. Geen vage bonussen of successiekosten. De kosten zijn dan ook slechts een fractie van die van andere bureaus.

Hebbes
Wij brengen kandidaten en passende vacatures bij elkaar. Wij zorgen dat het verhaal van een vacature klopt, aansluit bij de ambitie van een kandidaat en waar we dit verhaal kunnen vertellen. Door goed te luisteren en de juiste toon te kiezen bereiken wij kandidaten en opdrachtgevers. Een bijkomend voordeel is dat we erg goed zijn in online zoeken. Wij zijn bescheiden, betrokken, transparant, integer en succesvol.

In korte tijd in contact komen met geschikte en enthousiaste kandidaten? Lees meer over de standaard HEBBES campagne.

Bekijk hier onze referenties

Onze consultants

Marcel De Jong

Marcel De Jong

Hilweh de Klerk

Hilweh de Klerk

Iris Eveleens

Iris Eveleens

MENU

HEBBES Personeel