HEBBES Get Social:

Vacatures gericht onder de aandacht brengen

Als je een vacature uitzet, zoek je gericht naar de juiste kandidaat. Schakel je een bureau in, dan geef je een gedetailleerd profiel mee. De recruiter zoekt vervolgens naar geschikte kandidaten. Op precies dezelfde manier adverteer je op Facebook. Door vooraf een gedetailleerde doelgroep samen te stellen, wordt jouw vacature enkel zichtbaar voor de juiste kandidaten. Een doelgroep selecteren kan onder andere op werkgebied, opleidingsniveau, interesses en locatie. Hierdoor neemt de kans op het vinden van de juiste kandidaat toe. Je valt op en concurreert niet met andere vacatures op jobsites.

Zoeken naar nieuwe medewerkers in de buurt

Misschien is het belangrijk dat iemand die solliciteert op jouw vacature uit de directe omgeving komt. Het afhandelen van kandidaten uit verder gelegen gebieden kost dan alleen maar tijd. Zonde! Besteed je tijd aan kandidaten waar je écht interesseren. Met adverteren op Facebook is het mogelijk om alleen in de directe omgeving te adverteren. Wil je toch een extra gebied toevoegen? Geen probleem. Door het afstemmen van locaties is de advertentie alleen zichtbaar voor kandidaten die in dit gebied zijn of wonen. Hierdoor ontvang jij meer relevante reacties en dat scheelt veel tijd.

Slechts 6% van je fans ziet jouw Facebook bericht

Natuurlijk plaats je vacatures ook op je bedrijfspagina. Maar wist je dat Facebook jouw bericht laat zien aan slechts 6% van je fans? Erg zonde van alle tijd en energie die jij steekt in het plaatsen van de vacature, terwijl bijna niemand hem ziet. Door direct een advertentie op te zetten is je vacature wél direct zichtbaar voor een groter bereik. Dat kan direct onder de fans van jouw bedrijfspagina of onder een relevante doelgroep die jouw bedrijf nog niet kent. Door gericht te adverteren neemt het bereik aanzienlijk toe en ontvang je meer kwalitatieve sollicitaties.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw vacatures? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

MENU

HEBBES Personeel