ZonMw image

ZonMw
in het kort

ZonMw financiert gezondheidsonderzoek én stimuleert het gebruik van de ontwikkelde kennis. Daarmee draagt ZonMw bij aan het verbeteren van de zorg en gezondheid. Programma’s op het gebied van preventie, zorg en gezondheid hebben hierin een centrale plaats.

De 2 hoofdopdrachtgevers van ZonMw zijn: het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

Wij koesteren onze kernwaarden en zien die graag terug in onze mensen:
Zorgvuldig, Toegankelijk, Initiatiefrijk en Verbindend

 

 

Vacatures

Servicedeskmedewerker image

Servicedeskmedewerker

Plaats: 's-Gravenhage

Werk jij graag mee aan een goede gezondheid, preventie en zorg voor iedereen? En voor kwetsbare groepen in het bijzonder? Heb jij service en dienstverlening in je bloed zitten? Dit is echt iets voor jou als jij ICT-taal kan vertalen naar normaal en begrijpelijk Nederlands, zowel voor je collega’s als voor externe gebruikers van onze tools. Kom onze ICT-afdeling versterken als je al ongeveer 2 jaar relevante werkervaring hebt. Je kunt ZonMw verder helpen groeien en tegelijkertijd zelf ook verder leren in een IT-context.

 

Lees verder
Servicedesk Medewerker (32-36 uur) image

Servicedesk Medewerker (32-36 uur)

Plaats: 's-Gravenhage

Heb jij service en dienstverlening in je bloed zitten? Als je ICT-taal kan vertalen naar normaal en begrijpelijk Nederlands komen wij heel graag met je in contact!Vind jij het leuk om te leren in een IT-context en wil je deze dienstverlening je ook eigen maken? Als eerstelijns helpdeskmedewerker bij ZonMw leer je begrijpen waarom een verstoring optreedt op een laptop en waarom dat ene groene vinkje niet verschijnt waar het normaal altijd wel doet.Ons motto is: “Wij zijn pas tevreden, als de klant dat ook is.” Past dit ook bij jou? Solliciteer dan naar deze leuke functie.

 

Lees verder
Functioneel Beheerder AIMS image

Functioneel Beheerder AIMS

Plaats: 's-Gravenhage

Jouw ervaring als functioneel beheerder inzetten om de workflow van subsidieverstrekking te verbeteren, voor een betere gezondheidszorg in Nederland.

 

Lees verder
Medior Functioneel Beheerder image

Medior Functioneel Beheerder

Plaats: 's-Gravenhage

Jouw ervaring als functioneel beheerder inzetten om de workflow van subsidieverstrekking te verbeteren, voor een betere gezondheidszorg in Nederland.

 

Lees verder
Senior Functioneel Beheerder image

Senior Functioneel Beheerder

Plaats: Den Haag

Onze opdrachtgever is een overheidsinstantie die specifiek onderzoek financiert én het gebruik van deze kennis stimuleert .Zij zijn zojuist overgestapt naar een geheel nieuwe workflow applicatie. Voor een betere landing, verdere ontwikkeling en uitrol van deze applicatie is men op zoek naar een

 

Lees verder

Routebeschrijving

Laan van Nieuw Oost-Indië 334
2593 CE Den Haag

MENU

HEBBES Personeel