Pimm Solutions image

Pimm Solutions
in het kort

Pimm Solutions uit Rotterdam helpt ‘top 500’ bedrijven efficiënt inkopen met het systeem Pimm®. Deze webapplicatie functioneert zowel ‘stand alone’ als geïntegreerd in bestaande P2P-systemen. Klanten besparen kosten en verrassen hun medewerkers of relaties met kwalitatief hoogstaande cadeaus (zoals gebak, bloemen en cadeaubonnen). Momenteel zijn ze gevestigd in de monumentale Van Nelle fabriek en begin 2018 verhuizen ze naar een toplocatie in het centrum van Rotterdam.

Pimm Solutions is een jonge, informele, stabiele en ambitieuze scaling-up-organisatie die de afgelopen jaren steeds met meer dan 100% per jaar is gegroeid. Momenteel zijn ze met 30 vrouwen en mannen. Zij werken voor grote klanten als KPN, Adecco, Ministerie van Financiën, Exact, T-Mobile, PostNL, Ziggo en BookIt (Weekendjeweg.nl). In 2017 zijn ze geplaatst in de Deloitte Technology Fast 50.

Momenteel ontwikkelt een team van ISM in Oekraïne de software. Vanwege de vele plannen op korte termijn wordt nu gezocht naar een Senior Developer in Rotterdam. Direct hierna zal een junior worden aangenomen en op korte termijn verwacht men een team van 3 te hebben. Als toekomstig Lead Developer zal je leidinggevende Rick van Nispen zijn, co-founder en COO.

 

 

Routebeschrijving

Pimm Solutions
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

MENU

HEBBES Personeel