Hörmann Alkmaar image

Hörmann Alkmaar
in het kort

Hörmann

De Hörmann-Groep is een internationaal georiënteerde, snel-groeiende leverancier voor de bouw.

In Alkmaar ontwikkelen en produceren zij laad- en lostechniek (dockequipment). Voor de grote distributiecentra van bijvoorbeeld e-commercebedrijven en supermarktketens maar ook voor enkele laadperrons bieden wij de juiste oplossing om efficiënt, modern en duurzaam te kunnen laden en lossen.

Het is een modern industrieel bedrijf waar veel wordt geautomatiseerd en gerobotiseerd. Er is weinig hiërarchie en mensen vormen het hart van het bedrijf. Iedereen draagt zijn steentje bij.

 

 

Vacatures

Teamleider Magazijn en Transport image

Teamleider Magazijn en Transport

Plaats: Alkmaar

Om het logistieke proces in goede banen te leiden zoekt Hörmann Alkmaar B.V. een fulltime Teamleider Magazijn en Transport

 

Lees verder
Junior Coördinator Inkoop image

Junior Coördinator Inkoop

Plaats: Alkmaar

Toffe plek om te groeien als inkoop coördinator, ook als je nog niet afgestudeerd bent komen wij graag met jou in contact!

 

Lees verder
Supervisor image

Supervisor

Plaats: Alkmaar

Vind je het iedere dag weer een uitdaging om samen met je team het uiterste uit de productie te halen en sta jij stevig in je (werk)schoenen? Dan heeft Hörmann dé functie voor jou.

 

Lees verder
Junior Supply Chain Engineer image

Junior Supply Chain Engineer

Plaats: Alkmaar

Hörmann Alkmaar B.V. zoekt een Junior Supply Chain Engineer! Wil jij in een klein team verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van processen in onze supply chain en ben je geinteresseerd in metaal en techniek?

 

Lees verder
Voorman image

Voorman

Plaats: Alkmaar

Vind je het iedere dag weer een uitdaging om samen met je team het uiterste uit de productie te halen en sta jij stevig in je (werk)schoenen? Dan heeft Hörmann dé functie voor jou. Op onze locatie in Alkmaar ontwikkelen en produceren wij laadtechnologie voor zowel grote distributiecentra als individuele laad- en losplaatsen.

 

Lees verder
Junior Engineer R&D image

Junior Engineer R&D

Plaats: Alkmaar

Wil jij in een klein team verantwoordelijk zijn voor productontwikkeling dan zoeken we jou als (fulltime) Junior engineer R&D voor Hörmann Alkmaar B.V.!

 

Lees verder
Engineer R&D image

Engineer R&D

Plaats: Alkmaar

Wil jij kwalitatief hoogstaande producten ontwikkelen voor een competitieve markt? Dan zoeken we jou voor Hörmann Alkmaar B.V.

 

Lees verder
Supply Chain Engineer image

Supply Chain Engineer

Plaats: Alkmaar

Wil jij zorgdragen voor een optimaal logistiek proces bij Hörmann in Alkmaar? Dat kan in de rol van Supply Chain Engineer. 

 

Lees verder
Productieplanner image

Productieplanner

Plaats: Alkmaar

Wil jij werken als productieplanner bij dit mooie internationale familiebedrijf. Ben jij de echte puzzelaar met verstand van productieprocessen? Hörmann te Alkmaar is dan de perfecte nieuwe werkgever voor jou!

 

Lees verder
Manager Planning en Logistiek image

Manager Planning en Logistiek

Plaats: Alkmaar

Een mooie volgende stap voor een supply chain manager, hoofd bedrijfsbureau of master planner bij een internationaal en zeer gezond familiebedrijf.

 

Lees verder

Routebeschrijving

Hörmann Alkmaar
Robbenkoog 20
1822 BB ALKMAAR

MENU

HEBBES Personeel