Horeko image

Horeko
in het kort

Onze opdrachtgever Horeko in Amersfoort ontwikkelt dienstverlenende software voor de horecabranche. Software die de horecaondernemer helpt het maximale potentieel van zijn bedrijf te benutten. Op die manier helpt Horeko ze efficiënt te werken door innovatieve oplossingen te leveren voor:

  • keukenmanagement (Horeko Hospitality) en
  • personeelsmanagement (Horeko Planning).

Het persoonlijke karakter is wat de dienstverlening van Horeko uniek maakt. De mensen van Horeko kennen alle klanten en alle klanten kennen hen. Zo bedienen ze een groeiend aantal kleine-, middelgrote- en grote restaurants in Nederland en België. Maar ook grotere organisaties als Landal GreenParks, Bilderberg Hotels en IKEA.

Het team van Horeko bestaat momenteel uit 20 toegewijde fanatiekelingen. Met vestigingen in Amersfoort (10 collega’s), België (2 collega’s) en een software-ontwikkelteam in Skopje, Macedonië (8 collega’s). Jij versterkt het team in Amersfoort. Waar jouw collega’s eigenzinnig, daadkrachtig, ondernemend en duidelijk zijn, voeg jij de nodige balans toe met jouw samenwerkingsgerichtheid, betrokkenheid en klantvriendelijkheid.

 

 

Routebeschrijving


Maanlander 41
3824 MN Amersfoort

MENU

HEBBES Personeel