Devoteam image

Devoteam
in het kort

Devoteam is in Nederland hét fusieproduct van het Haagse TMNS met het Frans-Amsterdamse Devoteam. Devoteam voert projecten uit en levert kennis op het gebied van Architectuur, DevOps, Data, Programma Management en Process Excellence. In de werving richt Devoteam zich duidelijk niet op juniors, behalve voor haar Academy. De minimale startervaring is voor de professionals 5 jaar. Detachering maakt slechts 30% uit van de dienstverlening.

Medewerkers werken waar het nodig is en gewenst. Dit kan bij een klant op locatie zijn, in 1 van de Devoteam kantoren of thuis. Zij richten zich volledig op het realiseren van de toegevoegde waarde. Hoe jij jouw werk als consultant organiseert, is volledig aan jou.

Naast Nederlandse projecten zijn er ook internationale projecten in o.a. Zwitserland, Duitsland, België en het Verenigd Koninrijk. Devoteam profileert zich in de markt als de Digital Transformakers en kent een cultuur van autonome landenorganisaties. Naast Nederland heeft Devoteam een ‘presence’ in Frankrijk (HQ) en in nog 15 andere landen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

In totaal heeft Devoteam zo’n 4.500 medewerkers waarvan er meer dan 220 in Nederland werken. De groeiambitie is sterk. Zo willen zij in 2017 met nóg 25 professionals groeien. In 2018 met 60, met name in de vakgebieden Integratie-Architectuur, Monitoring, Big Data (Architecture en Dashboarding), Business Analysis en Governance.

De klantenkring van Devoteam bestaat o.a. uit LibertyGlobal (Schiphol, Maastricht en Zwitserland), Rabobank, ING, Eneco, Akzo Nobel, Rijkswaterstaat en het Ministerie van Economische Zaken.

Zodra je als Strategische IT Recruiter aan de slag gaat, word je de collega van o.a. Lara Meijer (zie video) en werk je onder de imposante (zie video) leiding van HR Director Roeland Lengers. Jouw werkplek? Den Haag, Amsterdam of thuis… you decide.

 

 

Routebeschrijving

Devoteam Amsterdam
Paasheuvelweg 26
1105BJ AMSTERDAM

MENU

HEBBES Personeel