Forcare image

Forcare
in het kort

Forcare is een toonaangevend internationaal softwarebedrijf, van Nederlandse origine, dat zich specialiseert in interoperabiliteit tussen systemen in de gezondheidszorg. Met de oplossingen van Forcare is het mogelijk om patiëntinformatie op een veilige en betrouwbare manier te delen en zorgprocessen (ook transmuraal) te stroomlijnen op basis van open internationale standaarden (zoals IHE XDS) en te integreren in bestaande systemen. Forcare levert samen met haar partners complete oplossingen, zowel intramuraal als transmuraal, en zowel lokaal als via de cloud.

De cultuur
De Forcare-cultuur is gebouwd op vier kernwaarden:

  • We doen geen concessies aan kwaliteit
  • We denken, we bereiden ons voor en we leveren
  • We handelen op basis van vertrouwen en integriteit
  • We nemen de uitdagingen als een team

Forcare ondersteunt blijven leren en groeien en moedigt sterk het intern delen en uitwisselen van informatie en ideeën aan. Forcare heeft een team van zeer toegewijde mensen met een professionele mind-set, maar biedt ook een informele en aangename werkomgeving.

 

 

Vacatures

Product owner image

Product owner

Plaats: Zeist

Working on improving healthcare globally in a key role? Forcare is scaling up their Agile development teams. Wannabe their new Product Owner?

 

Lees verder
Software Engineer image

Software Engineer

Plaats: Zeist

Working on improving healthcare globally with new cool functionalities and thrilling new products? The Forcare development team is scaling up!

 

Lees verder
Projectmanager Healthcare IT image

Projectmanager Healthcare IT

Plaats: Zeist

Samen met je collega Projectmanagers beheer je een portfolio van software implementaties bij ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen. Dit gebeurt direct, als onderaannemer, hoofdaannemer of …

 

Lees verder
Business Analyst Healthcare IT image

Business Analyst Healthcare IT

Plaats: Zeist

Als Business Analyst Healthcare IT word je gefaciliteerd door de Service Manager en werk je nauw samen met (pre-) sales, projectmanagement en de field engineers.

 

Lees verder
Manager PMO image

Manager PMO

Plaats: Zeist

De Manager PMO is verantwoordelijk voor succesvolle project uitvoeringen van het sales moment tot aan de overdracht naar customer service.

 

Lees verder
Security & Privacy Officer image

Security & Privacy Officer

Plaats: Zeist

De Security & Privacy Officer is het operationele aanspreekpunt en “gezicht” van informatiebeveiliging en privacy bij Forcare.

 

Lees verder
Medior Software Engineer image

Medior Software Engineer

Plaats: Zeist

In one of the development teams in Zeist (it is a big plus if you live nearby), you develop new functionality to make the exchange of healthcare information effortless for medical doctors and their supportive staff.

 

Lees verder
Senior Software Engineer image

Senior Software Engineer

Plaats: Zeist

As a Senior Software Engineer, you have worked in different environments and gathered experience in SCRUM and professional Java development in a sizeable codebase for at least 5 years.

 

Lees verder
Java Developer Healthcare image

Java Developer Healthcare

Plaats: Zeist

The software engineer builds and expands product software for the healthcare market. 

 

Lees verder
Field Integration Consultant image

Field Integration Consultant

Plaats: Zeist

De Field Integration Consultant levert technisch advies en integratie support aan klanten (vaak ziekenhuizen) en voert installaties en configuraties uit voor deze complexe projecten.

 

Lees verder

Routebeschrijving

Laan van Vollenhove 2931
3706 AK Zeist

MENU

HEBBES Personeel