Openbare Basisschool De Triangel image

Openbare Basisschool De Triangel
in het kort

Onze school staat in het centrum van Weesp. De Triangel is een basisschool met 230 kinderen en drie kleutergroepen. De schoolpopulatie is divers. Het team bestaat uit zeer betrokken, gemotiveerde, collegiale professionals. Iedere bouw werkt als een professioneel, collegiaal team samen. Er is een goede leerling- en leerkrachtondersteuning. We hebben vakleerkrachten voor gym en muziekonderwijs. Het nieuwe schooljaar willen we meer vakleerkrachten inzetten.

De school geeft in haar werkwijze en het onderwijsprogramma vorm aan de missie: De Kunst van het Leren en Leren van Kunst. Kunst en cultuuronderwijs staan hoog in ons vaandel. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken zijn belangrijke elementen in ons onderwijs. We richten ons op de totale ontwikkeling van het kind. Hierbij speelt betrokkenheid en welbevinden een grote rol. In groep 1/2 wordt gewerkt volgens de principes van OGO (Ontwikkelingsgericht Onderwijs).

Voor verdere oriëntatie en informatie over de school verwijzen wij naar de website www.triangelweesp.nl. Er kan sprake zijn van een proefles tijdens de sollicitatieprocedure.

 

 

Routebeschrijving

Openbare Basisschool De Triangel
Singel 6
1381 AT WEESP

MENU

HEBBES Personeel