EDIA image

EDIA
in het kort

EDIA is specialist in onderwijstechnologie. Vanuit een duurzame relatie met opdrachtgevers bedenken en ontwikkelen zij oplossingen voor eHealth en E-learning. Oplossingen die worden gebruikt door (hoger) onderwijsinstellingen, uitgeverijen, de overheid, de geestelijke gezondheidszorg en andere organisaties waarin onderwijs, (na)scholing of training een rol speelt. Hierbij gaat het meestal om langlopende projecten die stapsgewijs worden ontwikkelt, wat zorgt voor meer betrokkenheid bij het product.

Bij EDIA werken 17 gedreven professionals (meerderheid developer) met een voorliefde voor elegante en effectieve oplossingen. Als groot voorstander van (open) standaarden en open source software zijn veel producten en diensten hierop gebaseerd. EDIA is een lerende organisatie. Zij ontwikkelen zich continu op het gebied van (technische) expertise om aan te kunnen sluiten bij trends en innovaties in ons vakgebied. De laatste jaren hebben zij zich met name ontwikkeld op het gebied van responsive/mobile onderwijstoepassingen.

Als Software Ontwikkelaar Edutech kom je te werken in een SCRUM team met 4 developers, een tester en een product owner. EDIA werkt hierin ‘team centered’ met maximaal 3 projecten per sprint.

 

 

Routebeschrijving

Tesselschadestraat 11
1054 ET AMSTERDAM

MENU

HEBBES Personeel