Een totaal andere kijk op werving & selectie

Werving & selectie kan veel transparanter. Met dat idee in het achterhoofd is HEBBES Personeel gestart. Al onze medewerkers hebben veel ervaring in recruitment, consultancy en contract management bij kleine én grote organisaties. Wat ze gemeen hebben, is het idee dat zaken anders kunnen als het gaat om het zoeken en werven van nieuw personeel.Groot netwerk
Via ons uitgebreide netwerk brengen wij kandidaten en passende vacatures bij elkaar. Wij zorgen dat het verhaal van een vacature klopt, aansluit bij de ambitie van een kandidaat en waar we dit verhaal kunnen vertellen. Door goed te luisteren en de juiste toon te kiezen bereiken wij kandidaten en opdrachtgevers. Een bijkomend voordeel is dat we erg goed zijn in online zoeken. Wij zijn bescheiden, betrokken, transparant, integer en succesvol.

Vaste lage kosten
Bij een HEBBES campagne betaalt u niet voor het vervullen van uw vacatures, maar voor onze inspanningen. Geen vage bonussen of successiekosten. De kosten zijn dan ook slechts een zesde van die van andere bureaus.

In korte tijd in contact komen met de perfecte kandidaten? Lees meer over HEBBES Kickstart.

Bekijk hier onze referenties

Onze consultants

Marcel De Jong

Marcel De Jong

Brigitte Dam

Brigitte Dam

Hilweh de Klerk

Hilweh de Klerk

Iris Eveleens

Iris Eveleens

MENU

HEBBES Personeel