UWV image

UWV
in het kort

Werken bij UWV is werken aan perspectief. Aan een gezamenlijk en zinvol doel, in meerdere opzichten.

Het betekent in de eerste plaats perspectief voor de klant die op ons is aangewezen. Maar ook perspectief voor de samenleving, met de minister als onze opdrachtgever. Perspectief voor jezelf, in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. En tenslotte perspectief voor UWV, dat zich als publieke dienstverlener wil bewijzen.

UWV is een organisatie met een maatschappelijke taak. Betrokken medewerkers in het hele land zetten zich dagelijks in op hun eigen werkterrein. Actief en vol overtuiging om klanten de beste dienstverlening te bieden.

De sociale zekerheid is al decennialang onderwerp van hervormingen. Sinds het ontstaan van UWV in 2001 is de organisatie dan ook continu in beweging. Dat vraagt om een klant- en resultaatgerichte instelling maar ook om medewerkers die niet bang zijn voor veranderingen.

Het maatschappelijke speelveld, de breedte van onze dienstverlening en de politieke context zorgen voor een veelzijdige werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontplooiing.

Omdat UWV een kennisintensieve organisatie is met uiteenlopende werkvelden, hebben we ook een variëteit aan functies: van verzekeringsartsen tot werkcoaches, ICT’ers, juristen en ondersteunende functies.

 

 

Vacatures

Pentester image

Pentester

Plaats: Amsterdam

Als Pentester bij UWV zet je jouw kennis in van operating systems van servers, desktops, laptops en mobile devices.

 

Lees verder
Senior Bedrijfsarchitect image

Senior Bedrijfsarchitect

Plaats: Amsterdam

Interne en externe ontwikkelingen omzetten in goede bedrijfsarchitectuur en een bijdrage leveren aan het applicatielandschap. Of je dit nu 38 of 32 uur per week doet (waar jouw voorkeur ligt): jij legt een relatie tussen de bedrijfswensen en plannen en de ICT-richtlijnen en -kaders. Waar je dit doet? Bij UWV, vanuit het hoofdkantoor bij Amsterdam Sloterdijk.

 

Lees verder
Bedrijfsarchitect image

Bedrijfsarchitect

Plaats: Amsterdam

Met de 1,4 miljoen klanten die (bijna wekelijks) gebruik maken van alle UWV WERKbedrijf portalen, kun je jezelf voorstellen dat daar een flink applicatielandschap achter zit. Als wij jou vertellen, dat dit landschap totaal vernieuwd moet worden. Op zo’n manier, dat geen enkele klant hier hinder van ondervindt. Loop jij daar als Bedrijfsarchitect warm van? Ja? Dan is dit zeker een vacature die je moet bekijken.

 

Lees verder
Information Security Officer image

Information Security Officer

Plaats: Amsterdam

Hé Information Security Officer! UWV als jouw nieuwe werkgever? Oké, misschien denk je er niet direct aan. Maar wat als wij jou vertellen dat jij daar verantwoordelijk wordt voor de bescherming van de gegevens van zo’n 1,4 miljoen klanten én 18.000 collega’s tegen cybercrime? Zet even je gedachten over je bonus en leaseauto aan de kant… dan is UWV zeker een werkgever die je moet overwegen als Information Security Officer.!

 

Lees verder
Lead Architect Online Dienstverlening image

Lead Architect Online Dienstverlening

Plaats: Amsterdam

Durf jij het aan om te zeggen dat jij de dienstverlening aan de 90 miljoen online bezoekers en 7 miljoen bellers per jaar bij het UWV naar een hoger plan gaat brengen? Nou?

 

Lees verder
IT Infrastructuur Architect image

IT Infrastructuur Architect

Plaats: Amsterdam

Tsja, het UWV heeft natuurlijk geen introductie nodig. Iedereen kent het UWV en vrijwel iedereen heeft er ook een mening over. Maar als je verder denkt dan een dikke bonus of een luxe leaseauto, en klaar bent voor mooie uitdagingen met pittige projecten, dan is het UWV als werkgever een overweging waard.

 

Lees verder

Routebeschrijving

UWV heeft 107 vestigingen. Telefonische contacten gaan via onze Klantcontactcentra. Het hoofdkantoor van UWV staat in Amsterdam en is gevestigd naast NS Station Sloterdijk. Het adres is La Guardiaweg 36-162.

MENU

HEBBES Personeel