Eyefreight image

Eyefreight
in het kort

Eyefreight is een jong, snelgroeiend bedrijf in logistieke software met op elk continent grote multinationals als klant. Denk aan ABB, Zalando, Tata Steel en Levi Strauss & Co. Het bedrijf is in 2009 opgericht door een club veteranen uit de branche en het hoofdkantoor bevindt zich, op steenworp afstand van Utrecht, in Bunnik.

Eyefreight is een toonaangevende leverancier van SaaS TMS-technologie (Transportation Management System), een geavanceerde softwareoplossing waarmee klanten de bedrijfsefficiëntie van wereldwijde logistieke activiteiten kunnen verbeteren. Eyefreight biedt klanten een uniek transportbeheersysteem met algoritmen voor voorraadtoewijzing en transportplanning, die geautomatiseerde besluitneming mogelijk maken. In dit systeem worden variabelen sneller afgewogen en berekeningen sneller uitgevoerd dan bij concurrenten die met handmatige menselijke analyse, berekeningen en scenarioplanning werken.

Als senior testanalist maak je deel uit van een slim, enthousiast en zeer gemotiveerde internationaal team voor productontwikkeling dat bestaat uit 37 personen (3 teams in Bunnik en 4 externe teams). Je legt verantwoording af aan Stephan Okhuijsen, Manager R&D bij Eyefreight. Het team houdt zich bezig met het programmeren van algoritmen, gebruikersinterfaces, interactie design, en hardcore Java.

 

 

Routebeschrijving

Eyefreight
Kosterijland 70-78
3981 AJ Bunnik

MENU

HEBBES Personeel