e-office image

e-office
in het kort

e-office
Wil je als organisatie of als medewerker goed om kunnen gaan met een steeds complexere wereld, dan biedt e-office je andere manieren van werken en samenwerken. We doen dit met name met cloud-technologie van Microsoft (Azure, Office 365 en Dynamics 365) en IBM (Watson). Concreet én innovatief. Samen met work21 en BLAUD, die ons flankeren met veranderkracht en mobiele expertise.

E-office is in 1991 opgericht met ‘de kracht van mensen’ als uitgangspunt. Als voorbeeld in de markt zoekt e-office altijd naar nieuwe manieren van werken, samenwerken en organiseren. Uiteraard op het snijvlak van technologie, mens en organisatie.

 

 

Vacatures

Office 365 consultant image

Office 365 consultant

Plaats: Houten

Wegens groei van de organisatie en nieuwe initiatieven zijn we op zoek naar een Office 365 Consultant.

 

Lees verder
Microsoft Cloud Engineer image

Microsoft Cloud Engineer

Plaats: Houten

Weer zo’n cloud vacature hoor ik je al denken. En dan alsnog met on-premise of hybride oplossingen aan de slag moeten. Vooruit, misschien dan wel een beetje met Exchange Online. Logisch en goed dat je wat sceptisch bent. Bij e-office doen we al een tijdje projecten met het gehele Microsoft cloud portfolio.

 

Lees verder
CRM Consultant image

CRM Consultant

Plaats: Houten

Wegens groei van de organisatie en nieuwe initiatieven zijn we op zoek naar een CRM Consultant.

 

Lees verder
Trainee Business/Cloud Consultant image

Trainee Business/Cloud Consultant

Plaats: Houten

Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen en wil je echt toegepast aan de slag met de nieuwste technologieën en inzichten?

 

Lees verder
AI Consultant image

AI Consultant

Plaats: Houten

Cognitive Computing is de toekomst…. Ben jij het daar mee eens en ben je ook fan van Watson, Cortana, IoT en Big Data? Keep reading..

 

Lees verder
Trainee AI Consultant image

Trainee AI Consultant

Plaats: Houten

Heb je interesse in ICT, mensen, samenwerken en kennisdeling?

 

Lees verder
Business Consultant image

Business Consultant

Plaats: Houten

Als Business Consultant ben je adviseur bij opdrachtgevers op het gebied van Office 365, SharePoint en/of Dynamics implementaties. Wat e-office onderscheidt van anderen is dat wij altijd het perspectief van de eindgebruiker centraal zetten.

 

Lees verder
Software Developer image

Software Developer

Plaats: Houten

Wil je als organisatie of als medewerker goed om kunnen gaan met een steeds complexere wereld, dan biedt e-office je andere manieren van werken en samenwerken.

 

Lees verder
Front-end Developer image

Front-end Developer

Plaats: Houten

Als Front-end Developer ontwikkel je web- en mobiele applicaties voor oplossingen op het gebied van samenwerken en productiviteit.

 

Lees verder
Microsoft Support Engineer image

Microsoft Support Engineer

Plaats: Houten

E-office is in 1991 opgericht met ‘de kracht van mensen’ als uitgangspunt. En voor het Microsoft team zijn ze op zoek naar een Support Engineer.

 

Lees verder

Routebeschrijving

e-office
Duwboot 20
3991CD Houten

MENU